Børnehuset Bastionen

Bastionen 2

4100 Ringsted

En tur rundt i og om Bastionen

Til venstre kan du få et visuelt besøg i Bastionen.

Vi starter på P-pladsen, ser udendøresarealerne og går derefter ind i bygningen.

Er du er blevet nysgerrig på, er du velkommen til at besøge os.

God fornøjelse

Mandag - Torsdag : 6.30 - 17.00

Fredag: 6.30 - 16.00

Faste lukkedage

24 og 31 december, Grundlovsdag, fredagen efter Kristi Himmelfartsdage, de 3 dage før påske samt hverdage mellem jul og nytår.Der tilbydes nødpasning i en af de andre institutioner i Ringsted (dog ikke Grundlovsdag), for de børn der har behov for det.

Hvem er vi?

Institutionen

Børnehuset Bastionen er den nyeste af Ringsted kommunes institutioner.

Vi slog dørene op 1 oktober 2007 med 6 børn og 5 voksne. Siden er vi vokset til 115 børn og 20 voksne.

Placering

Vi holder til ude på det gamle kaserneområde, hvor der er masser af plads, lys og luft.

I vores 'baghave' ligger nogle af de største grønne områder i Ringsted kommune og dem benytter vi os flittigt af.

Vi ligger i gåafstand fra svømmehallen, gymnastikfaciliteter, musikskolen, biblioteket og ikke mindst Kærhaveskoven.

Børnene

I Bastionen er vi opdelt i 6 stuer.

2 vuggestuer, Rumpernisser og Hobbitter, med plads til 25 børn.

2 tumlingestuer, Trolderikker og Alfer, med plads til ialt 40 børn

2 børnehavestuer, Elver og Havfolk, med plads til ialt 50 børn.

Personalet

Vi er en personalegruppe med en bred vifte af kompetencer og vi værner om og er stolte af vores fag og faglighed. Vi er en personalegruppe der supplerer hinandens kompetencer, så vi er GODE sammen og det mærkes af alle der træder ind af vores låge!

Vores brede vifte består af:

• Sprogvejler/ Sprogpædagoger
  • Inklusionspædagoger
  • Musikpædagog
  • Løsningsfokuserede pædagoger
  • PGU'er
  • Barnet i Centrum-projekt
  • Praktik-/ studievejleder
  • Leg og bevægelsespædagoger
  • Førstehjælp og Brandkursus beviser, som jævnligt opdateres
  • Tæt samarbejde med Kompetencecenteret i Ringsted kommune.
  • Medlemmer af 2-sprogs taskforcen
  • Med i pilotprojekt om dialogisk forældresamarbejde
  • I foråret 2015 opstarter vi et projekt omkring Theraplay

Alle disse kompetencer, gør Børnehuset Bastionen til et fantastisk sted at være ansat og et fantastisk sted for vores børn at udvikle sig.

Skulle I have lyst til at besøge os eller har I spørgsmål til institutionen, kan vi kontaktes på 57628170 eller [email protected]